LinTek söker efter bra investeringsmöjligheter för att främja teknologer!

LinTeks kårstyrelse vill förmedla till Lius studenter att de just nu arbetar med ett projekt med syftet att undersöka hur LinTeks kapitalöverskott kan nå ut till medlemmar i form av teknolognytta.

Storleken på överskottet är i storleksordningen 10 miljoner kronor. Har du någon idé på en bra investering kåren kan göra? Om du vill bolla den med någon i styrande position i LinTek kan du höra av dig till LinTeks kårstyrelse på styrelsen@lintek.liu.se

Om du personligen, eller som en del i en grupp, har ett konkret förslag uppmuntras det att ni skriver en motion till LinTeks kårfullmäktige som beslutar om större investeringar. Du kan läsa mer om hur du skriver motioner här.

För att lägga en motion till kårfullmäktige måste du vara medlem i kåren. Att diskutera förslag med styrelsen kan vem som helst göra och är varmt välkommet.


Ett exempel på projekt LinTek investerat i (i närtid) är att hjälpa Baljan öppna en filial i Studenthus Valla. Ett annat exempel är att LinTek beslutat om att köpa in en kårstuga som i framtiden kan nyttjas av kårens medlemmar.

Så gnugga geniknölarna och skicka in era ideér till LinTek!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.