Sök URF Höfvding & BTD-projektledare!

Hallihallå sektionen!
För ungefär en vecka sedan gick höstmötet av staplen. Tyvärr vakantsattes två poster, det vill säga Urfadderist Höfvding och BTD-projektledare!

Styret öppnar nu ansökan för att söka dessa poster. Ansökningar och nomineringar av andra skickas in till ordf@tbi.lintek.liu.se med detta innehåll:
– Namn
– Klass
– Mailadress
– Telefonnummer
Skriv även en kort presentation om dig själv och varför du är intresserad av posten. Om du nominerar någon skriv då dennes uppgifter samt en kort motivering.

Ansökan är öppen från idag 26 november till 7 december 15:00. Intervjuer kommer hållas löpande.

URF Höfvding

Här kommer en liten text från Urf ’19 Höfvding Mathilda Sjöström om hennes främsta anledning till att söka posten och om hennes favoritminne från året:

“Det har hänt så mycket grejer som man kommer minnas! Men några saker som man kommer ihåg lite extra var när man hade första mötet med hela gruppen i januari, när stassarna var helt klara och vi gycklade i karaktär för första gången där i maj, vår sommarträff var sjukt rolig och såklart att träffa Nollan första gången.

Dels lär man känna massvis med människor under året som man blir väldigt bra vän med! Man lär sig även så mycket om sig själv och utvecklas som person när man har ett sådant ansvar! Exempelvis lösa problem på kort tid, hantera konflikter, vara stöttande i svåra situationer och växla mellan att vara ledare i vissa situationer (så som möten, konflikter etc.) och att vara vem som helst i gruppen i vissa andra situationer (gyckelträningar, sydagar, fritid/fester ex.). Sedan om man älskar Nolle-P och allt vad det innebär kommer detta vara något av det bästa man gjort!”

Bioteknikdagarna – Projektledare


Bioteknikdagarna är ett event som cirkulerar mellan fem olika lärosäten i Sverige. Nästa år 2020 är det vår tur att anordna det. Studenter från hela Sverige kommer hit för att samlas och träffa företag som arbetar inom våra utbildningsområden, föreläsningar och ta del av den studentkultur vi har här i Linköping. Det är en otroligt rolig helg som du kan ta med dig hela livet. BTD sker som sagt bara var 5:e år här i Linköping, sök nu eller ångra dig!
Du behöver inte ha varit på BTD tidigare för att söka posten.
Här är några ord från sittande projektledare Elias Carlsson för BTD i Lund 2019 som berättar om posten:

“Jobbet som just projektledare är ganska mångsidigt och övergripande. Jag, tillsammans med Lisa har valberett projektgruppen, kallar till lunchmöten, koordinerar med programledningen och vår sektion samt resten av studenterna i Sverige via deras styrelsemedlemmar i BTS. En stor del av arbetsuppgifterna är att ha koll på vad projektgruppens nästa steg är och stötta dem i rätt riktning.

Det har varit ett väldigt roligt och utvecklande år. Att leda en grupp är krävande men väldigt lärorikt och att få samarbeta med bioteknikstudenter i resten av Sverige är väldigt roligt! Dessutom är det väldigt roligt att arbeta nära Lisa, sin projektgrupp och styrelsemedlemmarna i BTS och lära känna alla de fina människorna bättre.”

Har du några frågor är det bara att maila oss i styret! Ansökan är som sagt öppen från och med idag till och med lördag 6 december 15:00.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.