Intervju: Olivia Geijer, sektionsordförande

God jul tbisektionen // Postnord 

Den 5/01 öppnar ansökan och nomineringsperioden för Styret 20/21, Bi6 Chef 20/21 och Bi6 Kassör 20/21 och för att peppa lite extra släpper vi därför en intervju med vår fantastiska Ordförande!!

1.Namn & Post

Olivia Geijer (invald Greijer), Sektionsordförande

2. Berätta lite vad du gjort under året?

Under verksamhetsåret har jag sett till så att styret jobbat mot de verksamhetsmål vi satt upp. Jag har även fixat kallelser till, samt hållit i, alla våra styrelsemöten. Största grejen som ordförande är att hålla i sektionsmötena, det är jag tillsammans med några från styret som fixar med alla handlingar. Utöver möten så mailar jag en del, går på ordförande-råd med de andra ordförandena på TekFak samt fixar med lite smått och gott såsom Sektions-kickoff och TBis insamling till Musikhjälpen. 

3. Vad har varit roligast?

Det som har varit absolut roligast är att arbeta tillsammans med mitt underbara styre. Allt från riksstämma i Örebro till att laga mat inför ett kvällsmöte.

4. Bästa minnet från året?

Bästa minnet är nog när vi träffade våra själsfränder till styre under Riksstämman i Örebro (DSVDV). 

5. Hur mycket tid lägger du ner i snitt/vecka?

En vanlig vecka skulle jag nog säga att jag lägger 8-10 h. Veckorna inför sektionsmötena tar lite mer tid av en eftersom man måste fixa med alla handlingar, skulle nog säga ungefär 10-15 h då.

6. Främsta anledningen till att man ska söka din post?

Man ska söka till ordförande för att det är en så lärorik post, man växer verkligen in i rollen under året. Man lär känna folk utöver sektionen iom ordförande-rådet men man får även lära känna sig själv som ledare. Jag hade väldigt lite koll på hur man var en bra ledare men jag hade en vision över hur en bra ledare skulle vara. Så sök till ordförande och få chansen att banka lite klubba på sektionsmöten, glöm heller inte den fina ordförandepiskan!

Så glöm nu inte att ansökan och nomineringsperioden öppnar 5/01 och stänger redan 19/01 så missa inte chansen!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.