Intervju med agnes, Kreta 20/21

  1. Namn & Post

Agnes Hellström, ansvarig för Kreativa utskottet, aka KretA.

Hem-Hemma, Ålder

Born and raised i Stockholm och är hela 25 år gammal.

  1. Hur mycket tid lägger du ner i snitt/ vecka?

Det är väldigt olika beroende på om vi har inplanerat event eller inte. Vanligtvis brukar vi ha ett möte varannan vecka men nu under Corona har det inte blivit lika många möten.

  1. Vad gör ditt utskott?

KreatU är ansvarig för att anordna systugor där alla som vill kan fixa sina ovvar eller andra kläder om man så vill. Utskottet skriver Tbi-Lagan, som är Tbi-sektionens bidrag till Lithanian. Vi planerar även sektionens skolfotografering och julkalender varje år. Utöver det så hjälper vi andra utskott med att måla lakan och skyltar inför event samt ansvarar för sektionsmärken.

  1. Bästa med posten?

Det är superkul att få lära känna fler inom sektionen, både inom utskottet och kansliet! Att få jobba kreativt är dessutom en jättehärlig omväxling parallellt med allt plugg.

  1. Största utmaningen?

Just i år har det varit att göra coronavänliga event och att hålla motivationen uppe då vi inte kunnat genomföra våra event som vanligt.

  1. Ord från Kreativitetsansvarig

Det är verkligen en jätterolig post och super att få lära känna härliga människor inom sektionen. Det finns mycket rum för nya idéer och event vilket är dunder, det finns inga gränser! Såå sök vettja! Hör gärna av er om ni har några frågor!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.