Intervju med filippa, göran 20/21

  1. Namn & Post 

Filippa Stolpe, ansvarig för aktivitetsutskottet GörU

  1. Hem-Hemma, Ålder

Är uppväxt i ABB-och-gurk-Västerås och är 22 år.

  1. Hur mycket tid lägger du ner i snitt/ vecka?

Jag skulle säga 3h i veckan (inklusive mysiga måndagsmöten på lunchen), men beror helt på olika perioder.

  1. Vad gör ditt utskott?

I vanliga fall anordnar GörU sina typiska event Utskottspuben, gå på spex, Åre resan, Amajzing Rejs, Beerlympics och nu även Pi-balen. Utöver det, massor av olika roliga sittningar och pubar :’) Men vi har detta år genomfört nästan endast distansevent så som olika quiz, spel och tävlingar. 

  1. Bästa med posten?

Det är så otroligt roligt att planera olika event med en sån härlig grupp av människor och jag är lika taggad inför varje måndagsmöte att höras igen och bolla ideer med allihopa. Sedan att vara med när all planering genomförs och få respons är lycka bara det! För att inte nämna att ha kontakt med alla härliga personer i resterande kansli!

  1. Största utmaningen?

Absolut att komma på helt nya event under hela året och hålla uppe motivationen hos allihopa när vi gång på gång fått ställa in evenemang.

  1. Ord från Göransvarig

Jag har verkligen haft det så otroligt roligt med den här posten och känt sån gemenskap med hela gruppen även fast vi endast hann ses i verkligheten på 1 möte ;(( Så då kan jag bara tänka mig hur det känns att kunna umgås med varandra och ha massor av kick-offs (om man vill) för en starkare grupp. Det har varit en sån givande post med att planera inför möten, hålla i möten och hålla i trådar och kontakter på många olika håll. Jag har även fått en mycket bättre inblick i hur sektionen fungerar. Jag säger bara SÖK, du kommer inte ångra dig!

Skriv till mig om du undrar något goran@tbi.lintek.liu.se, jag blir bara glad av att få frågor, kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.