Vårmötet vt21

Anmälan: https://forms.gle/zTjm8Csj72YqhtC39

När isen är smält och våren är här så är det dags för läsårets tredje och sista sektionsmöte – Vårmötet. Sektionsmötet är sektionens högst beslutande organ. Det betyder att det är här du som medlem verkligen kan vara med och påverka och göra din röst hörd. Under Vårmötet brukar ett flertal poster väljas in, främst utskottsledare som tillsammans kommer bilda Kansliet 21/22.

För att göra det möjligt för så många som möjligt att delta, vilket är medlemmarnas demokratiska rättighet, så kommer även detta sektionsmöte ske på distans. Även på detta sektionsmöte kommer det finnas chans att vinna finfina priser för röstberättigade medlemmar.

När? 27 april kl. 18.00

Var: På smittsäkert vis digitalt på Microsoft Teams

Vill du delta på mötet men inte fått några mail från Informationschef? Då är du troligen inte medlem på sektionen, men det kan du bli på https://tbisektionen.com/bli-sektionsmedlem/

För att ha rösträtt på mötet krävs det även att man är medlem i Lintek, studentkåren för studenter vid den tekniska fakulteten. Man kan bli medlem i Lintek här: https://lintek.liu.se/bli-medlem/

Som du kanske märker krävs det ett googlekonto för att kunna svara på anmälningsformuläret. Om du saknar en sådan (eller har andra anmälningsproblem), maila info@tbi.lintek.liu.se för att göra en separat mail. Observera att en screenshot från Lintek, studentkort eller liknande ska laddas upp i formuläret för att visa att man är medlem i Lintek och därmed har rösträtt under sektionsmötet. Det är alltså endast om man vill ha rösträtt, inte obligatoriskt för mötesdeltagande.

Anmälan stänger dagen innan mötet (26/4). Har du frågor till oss i Styret nås vi på styret@tbi.lintek.liu.se, annars hoppas vi att vi ses digitalt den 27/4!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.