NärU presenterar: Flint Group söker sommarjobbare!

Letar du efter ett sommarjobb hos ett världsledande kemiföretag och dessutom en chans att få in din fot i arbetslivet? Då är detta chansen för dig!

Vi söker nya kollegor för sommarvikariat i vår produktion och på vårt lager i Trelleborg under perioden juni till augusti. Tjänsterna innefattar att producera färg efter recept, blanda och packa färdigt gods till våra kunder samt märka och packa halvfabrikat och färdigvaror. Det är mycket meriterande om du har truckkort (A), traktorkörkort (AM) samt för vissa tjänster B-körkort. Vänligen ange tydligt i din ansökan om och i så fall vilka körkort du har.

Flint Group Sweden AB jobbar mycket med innovation och vi har ca 30 ingenjörer inom R&D och produktionsteknik. Vid nyanställning ser vi produktionserfarenhet som mycket meriterade. Ett sommarjobb hos oss öppnar därför upp möjligheten för framtida ex-jobb eller anställning.Skicka din ansökan till recruitment.sweden@flintgrp.com redan idag! Märk din ansökan med ”PLG sommar”. Varmt välkommen med din ansökan!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.