NärU presenterar: Lunchföreläsning med AstraZeneca

Inspirerande lunchföreläsning med AstraZeneca i C1

Under denna lunchföreläsning kommer ni få veta mer om läkemedelsjätten AstraZeneca samt vilka möjligheter som företaget erbjuder. Med oss kommer vi ha representanter från planeringen, Sweden Biomanufacturing Center och graduate-program. 

Kom och tillbringa din lunch med oss på AstraZeneca, där du kommer få lära dig mer om vår verksamhet och vilka olika roller du kan ha inom den. AstraZeneca är ett globalt läkemedelsföretag med över 80 000 anställda. Det vi har gemensamt med våra medarbetare över hela världen är att vi tillsammans agerar efter mottot: 

We push the boundaries of science to deliver life-changing medicines” 

Lyssna på, ställ frågor till och nätverka med olika representanter från företaget, där vissa har varit med över en längre tid och där några till och med är alumner från både I- och TBi-sektionen. Under föreläsningen kommer vi ge förslag på möjliga arbetsroller, graduate-program och exjobbsmöjligheter. De första 120 anmälda kan lämna matlådan hemma då vi bjuder på lunch!

Föranmäl er här https://forms.gle/fUbRsYbDQ3yaaGeWA

Vi ser fram emot att träffa er!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.