För Företag

Välkommen till företagssidan! Här hittar ni vilka möjligheter som finns för er som företag att komma i kontakt med studenter på sektionen för teknisk och kemisk biologi vid Linköpings universitet.


Sektionen för teknisk och kemisk biologi i Linköping är en sektion med ungefär 350 civilingenjörs- och naturvetarstudenter som har inriktningen bioteknik och biokemi. De masterutbildningar våra studenter läser är sensorer och material i biomedicin, industriell bioteknik och produktion samt protein science and technology. Utbildningen håller en hög kvalité vilket bevisas av examinerade studenter från Linköping som är mycket eftertraktade i näringslivet. Vi erbjuder er möjligheten att marknadsföra ert företag direkt mot TBi-are. Nedan följer några exempel på vad vi kan erbjuda och kontaktinformation.


Näringslivsutskottet, NärU

TBi-sektionens näringslivsutskott är länken mellan sektionens studenter och näringslivet. Utskottet arbetar för att främja samarbetet med företagen. Detta görs bland annat genom att anordna olika företagsevent. Målet är att förbereda studenterna för yrkeslivet och med vår hjälp kan ni vara med och påverka studenternas val.

Näringslivsutskottet erbjuder lunchföreläsningar, studiebesök, företagskvällar, pubar och annonsering.

Kontakt: Isabella Björnum, TBi Näringslivsansvarig: nara@tbi.lintek.liu.se


Festeriet Bi6

Festeriet Bi6 är TBi-sektionens studiesociala utskott som varje år arrangerar olika evenemang för studenter på hela universitetet. I samband med Bi6:s evenemang finns flera möjligheter till exponering av ert företag för såväl TBi-studenter som för hela universitetet.

Festeriet Bi6 erbjuder annonsering och exponering på hela universitetet.

Kontakt: Zacharias Veem, Bi6 Företagsansvarig: bi6.foretag@tbi.lintek.liu.se

Kontakt: Hedda Wærnér, Bi6 Företagsansvarig: bi6.prforetag@tbi.lintek.liu.se


Är ni intresserade av att inleda ett samarbete med TBI-sektionen eller har ni andra frågor som rör näringslivsverksamheten på sektionen? Tveka inte på att höra av er till våra kontaktpersoner/näringslivsansvarig: nara@tbi.lintek.liu.se