Mottagning

Mottagning

NollningMottagningen, även kallat Nolle-p är till för er nya studenter som skall studera här på Linköpings universitet. Målet med Nolle-p är att alla skall känna sig välkomna och att ni skall få en introduktion i det akademiska som såväl det studiesociala livet här i Linköping. Många har bilden utav att Nolle-p skall vara förnedrande. Detta är inte fallet på LiU.

Nolle-p håller på i två härliga veckor. Många tycker att det är den allra roligaste delen av studierna och väljer att bli faddrar i högre årskurser så att de kan få vara med och hjälpa till att få de nya studenterna att komma rätt och trivas. Nolle-p kommer hjälpa den nya studenten att lära känna Linköpings Universitet, Sektionen för Kemisk och Teknisk Biologi, hur man bör plugga och hur man kan ha roligt, samt sina klasskamrater.

Är du ny student? Klicka här för att komma till en värdefull hemsida! 

Ingen slags förnedringsverksamhet förekommer; allt är menat att vara givande och trevligt för varje student och framförallt är allting högst frivilligt – även om det är sällan någon väljer att inte vara med!