Lunchföreläsning med TBi-alumn från NFC

Den 28:e februari kommer Alumni att hålla i en lunchföreläsning där Justus Läsker som är en tidigare TBi-student kommer för att prata om sin tid efter studierna. Det kommer att bjudas på en Jochen och läsk/loka till de som anmäler sig.

Du anmäler dig här : https://goo.gl/forms/D2xOSnGeTHEJnseE2

Justus jobbar på Nationellt forensiskt centrum (NFC) på Biologisektionen här i Linköping med inriktning mot grova brott. NFC är en avdelning inom Polismyndigheten vars uppdrag är att utföra undersökningar och analyser åt rättsväsendet (polis, åklagare och domstol). Vid Biologisektionen på NFC genomförs exempelvis DNA-analyser av olika spår från brottsplatser och från salivtopsningar.

Tveka inte på att äta lunch samtidigt som du får en inblick i hur livet kan se ut efter studierna! Oslagbart 😃

Var: C3
Tid: 12:15
Datum: 28/2

Anmäl er senast 20/2 för att få en Jochen och en läsk/loka.

Vi ses där!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.