Snutteveckan är här!

Bi6 välkomnar alla Middle Earths varelser och invånare att inta campus! Snuttefilmen är en fem dagar lång festhelg med film, pubhäng, fest och ännu mera fest!

ONSDAG 20/2 Pub och Quiz på Hg Pop Up

I Vallastaden finner du Hg Pop Up där TBis egna GörU anordnar ett quiz med ett roligt pris. Kom dit och ta en av våra egna burgare, en öl och ha riktigt gött häng!
Tid: 18.00 öppnar Hg, quizet startar 20.00
Pris: Gratis!


TORSDAG 21/2 One kravall to rule them all

Festen börjar redan klockan 15 på torsdagskröken startar och fortsätter sedan till torsdagens kravall och Snuttefilmens första fest “One kravall to rule them all”. Släng på dig ovven och kom till Kårallen för lite dans!
Tid: 22.00 – 03.00
Pris: 110 kr


LÖRDAG 23/2 Dagsfest i Hobbiton

Lördagen kickstartar vi med en fet dagsfest i Hobbiton. Bi6 bjuder in till go musik från Valla Skivgarde, badtunnor, varm dryck och matvagnar. Kom hit för ett riktigt gött häng under dagen!
Tid: 11.00 – 16.00
Pris: Gratis!
Plats: Bakom C-huset
Event: Dagsfest i Hobbiton


LÖRDAG 23/2 Galafesten

Snuttefilmens sista kväll är här och vi bjuder in er alla till en oförglömlig kväll på Kårallen! Som grädde på moset gästas vi också av inga mindre än Movits! som går på 23.30, missa inte!! Klädkod: Temaenligt eller festklädd!
Tid: 22.00 – 03.00
Pris: 130 kr


ARTISTEN

Movits! är ett svenskt band som exploderat internationellt med sina sköna tunes och tunga beats. De har gjort låtar som “Na Na Nah!”, “Dansa i regnet” och “Limousin”. De kommer förgylla kvällen och är definitivt något du inte vill missa!


Årets officiella Snuttefilm

Snuttefilmen 2019


Bi6 är redo, är ni?  

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.