Ansök till KALAS’19

NU ÄR ANSÖKAN TILL KALAS’19 ÖPPEN.

Kalasmottagningen anordnas av Linköpings universitet och är ett av Sveriges största arrangemang för nyantagna studenter, med två mässor, scenshow med en stor artist (Timbuktu, Markus Krunegård, Veronica Maggio och Hoffmaestro och är bara några av dem som uppträtt tidigare), stor efterfest och närmare 8000 besökare – allt under samma dag!

Är du intresserad av att söka en post? Släng iväg ett mail till juliabjers@hotmail.com om vilken post du är intresserad av så får du vidare instruktion. Antagningen kommer ske löpande från och med 3 mars.

De poster som söks är:

 • Vice General med ekonomiansvar
 • Uteområdesansvarig
 • Dekoransvarig
 • Säkerhetsansvarig
 • Föreningsansvarig
 • Företagsansvarig
 • Personalansvarig
 • Webb&IT
 • Ljud&Ljus
 • Art Director
 • Marknadsföringsansvarig

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.