InGenious – Öppnar sin ansökningsperiod!

InGenious har tillsammans med Linköping Universitet ett samarbete och driver en fristående kurs som är möjlig att läsa under vår och höst, för alla utbildningar. Kursen som går under namnet, InGenious – tvärdisciplinärt utvecklingsprojekt (InGenious – Cross Disciplinary Project), erbjuder tvärdisciplinära projekt mot företag och näringslivet. Den är på 8 hp på kvartfart under en hel termin, med krav att man uppnått 90 hp.

Snart börjar nästa ansökningsperiod för kursen, öppnar den 15 mars – 15 april på antagning.se och för att få lite mer information kan du läsa InGenious ansökningsannons nedanför.


THE APPLICATION PERIOD FOR INGENIOUS HAS STARTED!

Make the most of your autumn semester and boost you CV by applying to the InGenious course. This course gives you the opportunity to work in cross disciplinary teams, containing students from all of the four faculties present at Linköping University, and together with them tackle challenges from trade and industry as well as from the society. Course start takes place in September, with completion in December.

InGenious teams work on real-life challenges together with partner companies. For instance, teams create and refine business concepts, develop new products, or build demos and prototypes. The core of the course is cross disciplinary co-creation which means that everyone regardless field of study can contribute. The best results are achieved with varieties in backgrounds and skills.

This course offers possibilities for you to create a personal network and develop your professional skills – all while earning credits.

Read more at: www.in-gen.se

Who can join?
Admission to the course requires approved 90 credits, we welcome students from all fields of study.

Applications
The course is opened for applications via www.antagning.se between March 15 – April 15. Code 799G52.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.