Sök till Utskottsledare!

Tiden flyger förbi men det var inte så länge sedan som sektionens Vårmöte 2019 ägde rum och det finns fortfarande möjlighet för dig som är intresserad att söka en utav två stycken poster till kansliet.

Posterna är motsvarande:

  • Studienämndsordförande Kansliet
  • Masteransvarig
  • Alumniansvarig
  • Utlandsansvarig

Ansökningsperioden är öppen tillsvidare så tveka inte att söka! För att söka hör du av dig till ordf@tbi.lintek.liu.se.

I ditt mail får du inte glömma bort att:

  • Skriva vilken post du söker.
  • Skriva ditt namn, klass och telefonnummer.
  • En kort motivering varför du skulle passa bra på posten.
  • Skriva lite kort om dig själv.

Vill du nominera någon annan? Skriv då istället i dennes uppgifter och en kort motivering till varför du vill nominera denna.


Nu har Snordf Kansliet 19/20 blivit tillsatt och vi kan stolt presentera Emmy Johansson till nästa års Snordf Kansliet 19/20. Nedan följer en kort beskrivning av Emmy.

“Jag heter Emmy och går i KB3nv. Jag gillar brädspel, lyssnar på musik min mormor skulle kalla för oväsen och är en wannabe plantmamma som i alla fall försöker. Jag sökte till snordf i kansliet då jag tycker det är givande och intressant att se hur vi som studenter kan göra stora förändringar i vår utbildning, och det vill jag jobba vidare med. ” 

Snordf Kansliet 19/20
Emmy Johansson

Nu har äntligen årets Alumniansvarig i kansliet 19/20 tillsatts! Vi i styret vill stolt meddela att Rolf Kargén är vår nya alumniansvarig! Här kommer en hälsning från Rolf:

“Jag har tidigare varit sektionsaktiv inom WebU och sedan varit med och starta upp nya KreatU. Har dock inte varit med i Alumni tidigare utan kontaktades av Josefin (alumniansvarig 18/19) angående att söka posten. Efter att pratat med Josefin och hon beskrev verksamheten tyckte jag det lät kul och meningsfullt att engagera mig i utskottet.

Angående vad jag hoppas på som AlumnA är ett närmare samarbete med NärU för att kanske kunna förmå företag med liualumner att själva uppmuntra anställda att hålla kontakt med TBi. Tror också det är viktigt att motivera alumner mer socialt för att få dem vilja komma tillbaka till liu och berätta för nu-studerande om sin tid efter plugget.

Sedan hoppas jag förstås på att många både gamla och nya utskottsmedlemmar vill engagera sig i Alumni och hjälpa både alumner att få hålla kontakt med TBi och våra studenter att få vägledning i sitt framtida yrkesval. Det ska bli kul!”

Alumniansvarig 19/20
Rolf Kargén

Och där fylldes även posten som Masteransvarig 19/20. Styret välkomnar Peter Gustafsson till posten och vi tror att han kommer göra ett superjobb! Läs om hans intervju nedan:

“Jag är en TB4-are som gör mastern sensorer & material i biomedicin med kursspåret E-hälsa. Jag försöker se till att plugga lagom mycket och ha lite kul på fritiden också, vilket huvudsakligen innebär Dungeons & Dragons och hyfsade fantasynoveller. 
Jag var klassrepresentant för studienämnden sedan åk 2, och har varit med och utvärderat i princip alla TBs kurser sen jag blev tillsatt. Anledningen att jag sökte posten som masteransvarig var för att jag tyckt det varit kul och intressant att utvärdera kurser tidigare. Det kändes helt enkelt som ett naturligt steg att fortsätta på samma spår, eftersom jag redan hade erfarenhet av arbetet.

Masteransvarig 19/20
Peter Gustafsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.