medlemskap 20/21 – Hur fungerar det?

Denna hemsida har nu en funktion för att registrera sig som medlem på sektionen. Tidigare år har medlemsregistering skett via ett google-formulär, men nu gäller endast registrering här på hemsidan (https://tbisektionen.com/bli-sektionsmedlem/). Att vara medlem på sektionen är väldigt fördelaktigt om man vill ta del av information från sektionens olika delar och få inbjudan till t.e.x. sektionsmöten senare under läsåret.

Anledningen till varför ny registrering sker varje nytt läsår:

Från Stadgarna: § 2.5. Medlemskap ska uppdateras varje år. Utträde ur STB sker om
medlemmen inte uppdaterar sitt medlemskap eller då medlemmen meddelar STB att den
inte längre önskar kvarstå som medlem.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.