Introducerar nya kreativitetsansvarig (Kreta)

Sektionen har äntligen fått en ny Kreativitetsansvarig (KretA) och ledare för vårt Kreativitetsutskott (KreatU). Här kommer en intervju med henne.

Vem är du?

Jag heter Agnes och går TB2. Jag är med i Urfadderiet där jag har posten kostym&intendent och var också med i KreatU förra året. Jag gillar mysiga hemmakvällar och soliga strandpromenader.

Varför sökte du posten?

Jag sökte posten för att jag tycker att det är kul att vara sektionsaktiv och tror att jag hade gjort ett bra jobb som utskottsansvarig.

Vad vill du hitta på/göra med utskottet i år och varför ska man söka?

Jag vill att vi i utskottet ska ha fler samarbeten med de andra utskotten och hitta på massa nya skojsiga grejer att göra inom KreatU. Du ska söka KreatU för att det är ett superbra sätt att lära känna andra inom sektionen. KreatU innefattar många olika typer av kreativt arbete och passar därför många. Det är också ett bra avbrott från studierna. Så sök, det blir skoj!!

Agnes, Kreativitetsansvarig 20/21

Vill du också bli sektionsaktiv och söka till KreatU eller något av de andra utskotten? Tveka inte, utan sök på https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe00gw6BMxsukbmUe9T3dO8wAEL7eczx6QkkEXljFrLr1Hkjg/viewform

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.