Intervju med Jonathan, Informationschef 20/21

Namn & Post

Jonathan Adler, Informationschef aka Info-C

Berätta lite om vad du har gjort under året

Ansvarig för informationsspridningen på sektionen. Sker främst genom våra sociala medier och hemsidan, där jag administrerar våra arkiv och sektionsmedlemskap. Är sekreterare på styrelse, kansli och sektionsmöten. Har även skickat ut sektionsmail ca varannan vecka sen läsåret började. Varit aktiv i övriga frågor och situationer som uppstått i styrelsearbetet (och i kansliet), inte nödvändigtvis kopplat till min post. Som Info-C är man även med i Linteks Informationsråd tillsammans med motsvarande poster på andra sektioner.

Vad har varit roligast?

Varit annorlunda ”arbete” eftersom det varit mest distans, men det roligaste är ändå interaktionen och samarbetet med övriga Styret. Att få bekräftelse från övriga sektionen att ens arbete faktiskt uppskattas är även kul och gör att det känns mer värdefullt, speciellt i dessa tider när man tyvärr inte träffar på så många från sektionen.

Hur mycket tid lägger du ner i snitt/ vecka?

Skiljer sig ganska mycket, men mellan 4-10 timmar, med ett snitt på kanske 5 timmar. Självklart fler timmar runt sektionsmöten och i princip ingenting runt Tenta-P.

Främsta anledningen till att man ska söka din post?

Du ska söka posten om du kan vara “spindeln i nätet” på sektionen. Som Info-C kommer du interagera med alla delar av sektionen och det kräver att man kan anpassa sig till olika situationer, sammanhang och människor. Om du är en person som vanligtvis gillar att ha koll på det mesta (läs: kontrollbehov light) så är denna posten rätt för dig, då du kommer ta del av olika typer av information och hantera den på rätt sätt.

Posten är utmärkt om man vill ha koll på vad som sker “behind the scenes” på sektionen, då man även planerar mycket och har t.ex. mycket kontakt med valberedningen gällande inval av förtroendeposter. Sök Info-C!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.