Intervju med John, näringslivsansvarig 20/21

Namn & Post

John Hardingz Näru-Chief

Berätta lite om vad du har gjort under året
Med ett senare inval i styrelsen så fick jag fatta galoppen på momangen, inga problem när man har ett grymt crew. Under höst så har jag haft kontakt med diverse företag och sålt olika typer av reklam. Fick även ihop två lunchföreläsningar med både alumn och utlandsstudier. Den större delen av min tid i styret har gått åt till att ihop med resten av styret diskuterat och planerat utefter den rådande situationen och försökt få situationen så bra som möjligt. Hösten har också bestått utav att planera för olika verksamheter för att förbättra NärU:s verksamhet, samt att stöttat de andra näringslivsarbetande i utskotten.

Vad har varit roligast?
Det har varit jättekul att få jobba ihop med ett gött lag och tillsammans med göra TBi-sektionen så bra som möjligt på alla sätt som vi kan, otroligt kul att få vara med och göra universitetstiden till en roligare plats. Annars så tycker jag det är väldigt roligt att göra affärer med kommersiella företag och se till att sektionen får den bästa dealen möjligt.

Hur mycket tid lägger du ner i snitt/ vecka?
Detta är mitt andra år inom näringslivsverksamheten och är det något som jag lärt mig så är det att just denna post varierar väldigt mycket i arbetstimmar, det kan vara allt från 6-7 timmar ena veckan och 3-4 timmar någon annan vecka, det är svårt att uppskatta då man ofta jobbar sporadiskt.

Främsta anledningen till att man ska söka din post?
För att cash är queeing! Om du vill lära dig massor om affärsrelationer och få en inblick i företagsverksamheter, utmana dig själv i samarbeten med proffs så är detta en nice post.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.