“Hjälp! Min vän är…”

Hjälp! Min Vän Är… är en serie av åtta lunchworkshoppar och en kvällsworkshop som ger dig verktyg och en trygghet i hur du kan hjälpa dina vänner och behålla de vänner du har. Projektet är på inititativ av arbetsmiljöombud från några av universitetets sektioner med stöd av Lintek och StuFF.

De tror på att psykisk ohälsa är lättare att hantera tillsammans och att vi kan lära oss att se när någon mår dåligt. Därför bjuder projektet in experter från Psykologisation, Studenthälsan, KÄTS (Kunskapscentrum för Ätstörningar) och Suicide Zero att hålla workshopparna för erbjuda en hög kvalitet.

Initiativ av MatNat, SAKS, TBi, PULS, Y, Elin och D.


Den första workshoppen är den 24e Januari under lunchen där Psykologisation bjudits in för att diskutera ämnet “Hållbara relationer i grupper”.

För mer information följ denna länken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.