Intervju med Intendent, Emelie Tervo

Intendent, Emelie Tervo

Berätta lite vad du gjort under året?

Året började med att jag beställde sektionströjor till styret och kansliet. Kort därefter var jag ansvarig för målningen av märkesbacken. Under nolle-p så hade jag en provning av ovvar, och strax efter nolle-p var det försäljning av ovvar och sektionsväskor. Jag har haft nära kontakt med utskotten inför event då de behöver låna grejer från sektionen och jag har även lånat ut en del grejer till olika personer utanför sektionen. Jag har dessutom lyckats att få tag i ett till förråd till sektionen, så nu har vi ett förråd i A15 och ett i B23! Mycket av mitt arbete framöver kommer att kretsa kring det nya förrådet. Jag har under hösten även hjälpt till med mycket styrelsearbete som inte tillhör någon specifik post.


Vilka var dina främsta uppgifter?

Mina främsta uppgifter är att hålla koll på sektionens inventarier, allt från ovvar och sektionsväskor till mindre prylar som tallrikar och bestick. Jag är också den som har ansvaret över Bihålan och förråden.


Hur mycket tid lade du ner i snitt/vecka?

Väldigt varierande. Jag valde dessutom att göra mycket styrelsearbete som inte är postrelaterat, men runt 5 timmar.

Vad var den största utmaningen?

Den största utmaningen var att fixa så att det blev rätt med alla ovvar, då vi bytte leverantör för detta år och problem uppstod. Men efter några samtal till leverantören så löste det sig galant!

På vilket sätt har denna post varit utvecklande för dig?

Jag har lärt mig mycket, men bland annat att lösa problem när problem har uppstått, hur TBi-sektionen är uppbyggd och hur ideella föreningar fungerar.

Berätta om ett roligt minne från året.

Det roligaste minnet är från när vi var till Uppsala på Polystyren och fick träffa de motsvarande styrelserna från Uppsala, Lund och KTH. Riktigt rolig och lärorik helg!

Främsta anledningen till att man ska söka din post?

Ifall man gillar varierande arbete så är intendent en bra post! Man får ha sina egna arbetsuppgifter och ansvarsområden, samtidigt som man har mycket tid för övrigt styrelsearbete som inte tillhör någon specifik post. Man får även möjligheten att ha kontakt med personer utanför sektionen vid uthyrning av saker.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.