Wintermöte 2019

Snart är det dags för årets andra sektionsmöte, Wintermötet! Denna gång är det bland annat dags att välja in Styret 19/20 samt Chef och Kassör för Bi6 19/20, hur spännande?!

Nedan följer lite information i kort:

När: Onsdag 13 februari kl 18:00 (Insläpp kl 17:30)
Var: A2, A-huset

Alla anmälda kommer att bli bjudna på mat och fika under mötet. Alla som planerar att gå på mötet ska anmäla sig. Anmälan måste vara inne SENAST den 6:e februari kl 23:59 för att man ska vara garanterad mat. Anmälan sker via detta formulär: https://goo.gl/forms/LcRqlN71lJk8sOHs1

Inför Wintermötet kan ni som sektionsmedlemmar som vanligt skriva motioner om ni tycker att något bör ändras. En motion är alltså ett (realistiskt) förslag på vad man tycker borde ändras eller läggas till. Det kan vara allt från en stadgeändring till en inventarie som vi bör införskaffa. Motioner skickas in till Sektionsordförande på ordf@tbi.lintek.liu.se senast den 30:e januari. Motionsmall finner du längst ned i detta inlägg, stadgar och reglemente går att hitta på vår hemsida vid fliken “DOKUMENT” under “FÖR STUDENTER”.

Har du glömt att förnya ditt medlemskap? Lugn, här kommer länken till formuläret: https://goo.gl/forms/wPIOyLCXLvr9uw9H2

För att få rösta får du heller inte glömma att bli medlem i LinTek: https://lintek.liu.se/bli-medlem/

Vid frågor, kontakta oss i Styret på styret@tbi.lintek.liu.se.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.