Nominera din kandidat till Minimoroten 2019!

TBi-sektionens interna pedagogikpris heter Minimoroten och delas ut till en anställd vid universitetet som har undervisat i en eller flera kurser för sektionens studenter. Vinnaren av Minimoroten blir kandidat och tävlar sedan om priset till Gyllene Moroten, LinTeks pedagogikpris.

LinTeks pris i pedagogik, den Gyllene Moroten (GM), har delats ut sedan 1990. Stipendiet består av ett vandringspris av Gunnar Kanevad, ett penningpris (10 000 kr) som sponsras av näringslivet samt en morot i glas. Syftet är att främja den pedagogiska utvecklingen vid LiTH. GM har ett mycket stort genomslag på universitet och det betyder väldigt mycket för dem som blir nominerade och speciellt för vinnaren. De kriterier som de nominerade bedöms på är engagemang, pedagogisk skicklighet och pedagogiska metoder i relation till ämnet

Missa inte chansen att ge din föreläsare/lärare den uppskattningen som personen i fråga förtjänar!

Nomineringsperioden är öppen fram till 25/2.

Fyll i din nominering här: lintek.liu.se/gyllene-moroten

Vid frågor kontakta snordfstyret@tbi.lintek.liu.se .

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.