Intervju: Oliver Batista Gröndahl, Bi6 kassör

Imorgon öppnar ansökan och nomineringsperioden för Styret 20/21, Bi6 Chef 20/21 och Bi6 Kassör 20/21 och för att peppa lite extra släpper vi därför en sista intervju med vår fantastiska Bi6 Kassör.

1.Namn & Post

 Oliver Batista Gröndahl, Kassör i Bi6

2.Berätta lite vad du gjort under året?

Under året så har jag gjort en massa roligt tillsammans med resten av Bi6!

Postspecifikt så har jag tillsammans med Judit tagit ut resterande Bi6. Efter det så började vi planera kring året då jag lagt en årsbudget tillsammans med föregående Bi6 kassör. Under årets gång så har jag sammanställt alla budgetar (till t.ex. Nollefinalen, Tenta/Omtenta och Snuttefilmen)och planerat så att allt ska gå ihop i slutändan.

Efter arrangemangen så har jag även bokfört alla inkomster och utgifter vi haft. Utöver det så har jag vart med i en fokusgrupp till Snuttefilmen, jobbat på en del kårallenfester med andra festerier, gycklat och en massa annat skoj!

3. Vad har varit roligast?

Att få se allt man jobbat för inför ett arrangemang gå ihop och bli till en riktigt bra fest!

4. Bästa minnet från året?

Bästa minnet från året är nog det första av dem; när man precis blivit invald och man var helt pirrig i magen. Man visste inte riktigt vad som väntade runt hörnet, bara att det skulle bli ett riktigt roligt år.

5. Hur mycket tid lägger du ner i snitt/vecka?

 Ca 20 timmar i veckan.

6. Främsta anledningen till att man ska söka din post?

Om man gillar att ha ordning och reda samt ha en överblick över vad alla håller på med ekonomiskt så är kassör definitivt en post för dig! Det är även kul att få vara med och välja ut resten av gruppen tillsammans med bäbis-chefen.

Så glöm nu inte att ansökan och nomineringsperioden öppnar redan imorgon (5/01 !!) och stänger redan 19/01 så missa inte chansen!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.