Intervju med Felicia, Kassör 20/21

  1. Namn & Post

Felicia Björklund, Kassör

Berätta lite om vad du har gjort under året

Under året har jag haft koll på sektionens ekonomi. Detta innebär att jag bokfört och sett till att vi följer budgeten. Jag har styrt upp möten med kasskörsgruppen där sektionskassör, fadderikassör och festerikassör sitter med samt varit med på möten med LinTeks kassörsråd. Dessutom har jag färdigställt nämndäskningen till kb-nämnden som ger oss möjlighet att genomföra fler studierelaterade aktiviteter. Förutom mina postspecifika uppgifter har jag suttit med i styret och arbetat med allmänna styrelseuppgifter.

Vad har varit roligast?

Det roligaste har helt klart varit att lära känna alla i styret! Men tätt därefter kommer att ha fått testa nya saker och känna på att ta extra ansvar.

Hur mycket tid lägger du ner i snitt/ vecka?

Det varierar väldigt mycket men i snitt lägger jag ungefär 6 timmar i veckan.

Främsta anledningen till att man ska söka din post?

Det är väldigt roligt att testa något nytt. Jag personligen hade ingen tidigare erfarenhet av liknande uppgifter så det är väldigt kul att se hur mycket man kan lära sig. Förutom att sitta med i styret har man som kassör även mycket kontakt med kassörerna i festeriet och fadderi vilket är väldigt roligt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.