Intervju med Oliver, INtendent 20/21

Namn & Post

Oliver Batista Gröndahl, Intendent i styrelsen 20/21

Berätta lite om vad du har gjort under året

Året började med att planera och köpa in material till att måla märkesbacken som jag sedan var ansvarig över. Under sommaren beställde jag även nya ovvar till ettan och beställde in en ny batch av sektionsväskorna. Innan skolstart gjordes även en inventering av sektionens förråd. Efter det så har jag planerat sektionsmöten och medverkat och planerat ett av verksamhetsmålen. Sedan har jag även varit med och godkänt budgetar till utskotten och godkänt inval av t.ex. Urf. Sedan i år har vi alla i styrelsen även jobbat en hel del med frågor kring Covid-19.

Vad har varit roligast?

Det roligaste har varit att man arbetar med alla utskotten och man får då en bra insikt i vad alla utskotten planerar och att man får vara lite social.

Hur mycket tid lägger du ner i snitt/ vecka?

Väldigt olika men i snitt skulle jag säga 2-4 timmar i veckan inklusive möten.

Främsta anledningen till att man ska söka din post?

Det är väldigt roligt att vara ansvarig över målningen av märkesbacken och sedan att få ansvara över allt inventarie för sektionen, så om du tycker om att organisera så är intendent posten för dig. Man får även ha ganska mycket kontakt med alla utskott då de ska låna diverse inventarier vilket är roligt då man får lite insikt i vad utskotten planerar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.