Intervju med Emmy, AMO 20/21

  1. Namn & Post; Emmy Johansson, Arbetsmiljöombud (AMO) 
  2. Hem-Hemma, Ålder; Är från en liten tätort utanför Norrköping och är 24 år gammal. 
  3. Hur mycket tid lägger du ner i snitt/ vecka?; Det är väldigt individuellt beroende på vad man planerar att göra under sitt verksamhetsår. Jag lade i genomsnitt runt 2-3 timmar i veckan. 
  4. Bästa med posten? Posten är väldigt flexibel, så man arbetar lite som man vill. Gillar du att arbeta med projekt i grupp? Då finns det flera alternativ på projekt du kan arbeta med under året! Är du en person som gillar att arbeta helt självständigt? Skapa ett projekt och håll i det själv!
  5. Största utmaningen? 

För mig har den största utmaningen varit att marknadsföra sig själv. Mycket av posten går ut på att man ska få studenter att veta att man kan vända sig till mig med problem, och då måste man också marknadsföra sig. Det kändes lite onaturligt till en början, men tror (som ni märkt från mitt tjat om mig själv) att jag vant mig lite nu 🙂 

  1. Ord från Arbetsmiljöombud

Arbetet under mitt år har varit extremt givande och kul på så många sätt. Jag har under detta år fått chansen att lära känna nya vänner, både inom och utanför sektionen, har fått nya kunskaper om hur man kan hjälpa människor, samt har fått en inblick hur diskrimineringsfrågor och arbetsmiljöfrågor arbetas med på liu. Det har även varit ett väldigt lärorikt år, och det har varit kul att se hur mycket nytta man kan göra för andra som en individuell person! 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.