Intervju med Peter, Utlandan 20/21

  1. Namn & Post

Peter Hedeta, Utlandsansvarig 20/21

  1. Hem-Hemma, Ålder

Estocolmo och är 24 år

  1. Hur mycket tid lägger du ner i snitt/ vecka?

Ca 1-2h per vecka inklusive lunchmöten ungefär varannan vecka.

  1. Vad gör ditt utskott?

Vår uppgift är att underlätta för TBis studenter gällande allt som har med utlandsstudier att göra. Vi anordnar events för att få folk taggade till att söka utlandsstudier och vi påminner om diverse deadlines mm. Vi vidarebefordrar även LiTH internationals info till resten av sektionen.

  1. Bästa med posten?

Att få lära känna en massa nya människor har varit så sjukt kul, även om vi tyvärr endast kunnat ses på riktigt en gång innan de nya restriktionerna drog igång. Det har även varit väldigt kul och lärorikt att få utveckla sina ledaregenskaper.

  1. Största utmaningen?

Nu under pandemin har nog den största utmaningen varit att hålla motivationen uppe för hela utskottet. Man har fått se till att alltid vara 100% taggad på lunchmötena och peppa folk lite extra mycket.

  1. Ord från Utlandsansvarig

Sök UtlandAn! Det blir kul, men framförallt roligt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.