Intervju med Daniel, SNordf Kansliet 20/21

  1. Namn & Post

Daniel Wendt, Snordf (Studienämndsordförande) Kansliet

  1. Hem-Hemma, Ålder

Göteborg! 24 och äldre än Emmy 

  1. Hur mycket tid lägger du ner i snitt/ vecka?

2-3 timmar ungefär. Det finns ett par möten som kan ta flera timmar, sen är det ungefär ett möte varannan vecka. Det är dessutom lite småsaker att göra hela tiden. Jag hjälper rektorn och studievägledaren ganska ofta med projekt och annan input. Så det är alltid lite att göra men aldrig överväldigande skulle jag säga.  

  1. Vad gör ditt utskott?

Jag håller i möten, jag går på möten med Lintek, PPG samt Nämnden. Kollar igenom alla utvärderingar och hjälper där det behövs. Jag vill att mina klassreppar mår bra, och hjälper dem gärna med mindre saker.

  1. Bästa med posten?

Träffar studenter från alla klasser, och gör något som är absolut viktigt för vår utbildning. 

  1. Största utmaningen?

Hantera ett gäng och få alla på samma sida är vad jag tycket är viktigast, se till att utvärderingarna kommer in i bra skick. Det är den stora utmaningen och den tar aldrig riktigt slut tycker jag.

  1. Ord från Studienämndsordförande 

Det är en givande post som inte är lika tråkig som folk kan tro. Du kommer få en bättre förståelse för din utbildning och universitets arbetssätt. Alla föreläsare är jättetrevliga att arbeta med så låt inte det skrämma dig! 🙂  

Har du några frågor så kan du maila mig på snordfkansliet@tbi.liu.se 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.