Intervju med johanna, Masteransvarig 20/21

  1. Namn & Post

Johanna Hansson, Masteransvarig

  1. Hem-Hemma, Ålder

Mantorp, 23 år

  1. Hur mycket tid lägger du ner i snitt/ vecka?

Tiden jag lägger per vecka varierar ganska mycket under året. Oftast arbetar jag runt 3h innan kursslut för att förbereda enkäter, skapa maillistor och kontakta examinatorer. Efter tenta-p lägger jag ca 10-15h totalt under ca 3 veckor på att skicka ut utvärderingar, sammanställa dom och ha examinatorsmöte för de kurser jag själv har läst. Detta upprepas efter varje period så 4 gånger under ett år. 

  1. Bästa med posten?

Det bästa är att man får inblick i hur kurser upplevs och att man får bidra till att göra dom bättre. Det har också varit roligt att ha examinatorsmöten på de kurser jag själv läst då examinatorerna uppskattar det mycket. Generellt så uppskattar examinatorerna att kurserna utvärderas oavsett hur mycket svar man har fått från studenterna. 

  1. Största utmaningen?

Att få studenterna att svara på enkäterna, ibland får man försöka skriva ihop en utvärdering på få svar men det är ändå betydelsefullt.  

  1. Ord från Masteransvarig

Det är ett relativt lätt arbete som inte tar så mycket tid men betyder mycket för TBi-sektionen och kvalitén på våra masterkurser. Så sök och hjälp till att förbättra vår utbildning!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.