Intervju med Moa, AlumniAn 20/21

  1. Namn & Post

Moa Hörberg, Alumniansvarig 20/21

  1. Hem-Hemma, Ålder

Från Uppsala, 20 år gammal.

  1. Hur mycket tid lägger du ner i snitt/ vecka?

Runt 4 timmar per vecka. Det brukar bli mycket mindre i Tenta-p, och mer när ett stort event närmar sig men det är väldigt roliga timmar!

  1. Vad gör ditt utskott?

Alumniutskottet anordnar årligen den festliga finsittningen Heltidssittningen för TBi-sektionens sistaårsstudenter, alltså de blivande alumnerna.

Vi brukar även årligen ge ut en digital tidning, Alumnibladet. Den innehåller nyheter och händelser från sektionen samt en massa spännande intervjuer! Bland annat med Årets TBi-Alumn. Vem som vinner denna utmärkelse för i år kommer vi i Alumni snart att utse…!

  1. Bästa med posten?

Det är jättekul (men framförallt roligt) att vara sektionsaktiv och det blir mycket härligt häng med utskottet! Utöver detta är det väldigt spännande att få en inblick i vad man kan göra efter sin tid som TBi-student.

  1. Största utmaningen?

Ett annat kul projekt som utskottet driver är Skugga en Alumn, vilket innebär att man får följa med en Alumn för en dag. Tyvärr har det varit lite svårt att genomföra på distans, det blir kanske inte lika spännande när alla sitter hemma. Men nu försöker vi istället att digitalisera oss och göra en instagram-takeover-variant av detta.

  1. Ord från Alumniansvarig

Det här är den perfekta posten om man vill ha en liten inblick i arbetslivet, oavsett om man nästan har studerat klart, eller har ett antal år kvar. Det är väldigt motiverande att se vad alumnerna har för sig och enkelt att knyta många nya kontakter!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.