Musikhjälpen 2021

TBi-sektionens bössa: https://bossan.musikhjalpen.se/tbi-sektionens-boessa

Facebook event: https://fb.me/e/2fHJV0v75

Hallå där!
Snart drar musikhjälpen igång och vi i VetU tillsammans med TBi-sektionen vill dra vårt strå till stacken (samt erbjuda kaffe och hembakat fika) till förmån för musikhjälpen! Utöver fika och pantinsamling kommer vi dessutom erbjuda roliga utmaningar där ni kan utmana varandra till förmån för musikhjälpen, och vi kommer även ha en spännande utlottning av en lördagsbiljett till Snuttefilmen! Denna utlottning kommer att pågå mellan 13-15 december.

Vi tänkte att vi studenter är ju rätt bra på att generera pant i form av diverse burkar och petflaskor. Därför kommer vi sitta i collo på campus Valla måndag till onsdag mellan 10-15 och samla in pant, samt sälja fika för valfri summa.

Årets tema i Musikhjälpen är “För en värld utan barnarbete”. Ett otroligt viktigt ämne, som vi nu kan bidra till att föra arbetet framåt för! Pengarna som går till musikhjälpen kan bland annat gå till att ge fler barn rätt till gratis skolgång, stödja familjer så de blir mindre ekonomiskt sårbara, eller hjälpa till i utbildningen och öka kunskapen om konsekvenserna av barnarbete. Vi vill därför vara med och bidra till musikhjälpens insamling!

Vill du läsa mer om vad pengarna kan gå till, kan du göra det här: https://sverigesradio.se/art…/for-en-varld-utan-barnarbete

Pengarna vi får för all pant vi samlar in samt fikat kommer oavkortat gå till musikhjälpens insamling.
Så kom och häng med alla oss aktiva i TBi-sektionen i collo!

Om ni inte har någon pant men ändå känner att ni vill bidra är ni mer än välkomna att skänka valfri slant till TBi-sektionens bössa redan idag! Länk nedan:
https://bossan.musikhjalpen.se/tbi-sektionens-boessa

Lista på utmaningar hittar ni här:
https://docs.google.com/…/1gVdsmclyJFczDUUcED3M…/edit…

För att delta i utlottningen om en gratisbiljett till Snuttefilmen-lördagen, skänk 20 kr till TBi-sektionens bössa och märk din gåva med #snutte2022 och LiU-iD (obs viktigt!).
Vinnaren kommer att kontaktas via e-post. Utlottningen kommer att pågå mellan 13-15 december.

Må väl!
// TBi-sektionen genom VetU

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.