NärU presenterar: Rekrytering och konsultbolaget Randstads bjuder in till mingel för exande ingenjörsstudenter!

Är du i slutet av din ingenjörsutbildning och har börjat fundera på vad nästa steg ska vara? Vill du veta mer om vilka karriärmöjligheter det finns inom teknikbranschen? Är du nyfiken på vad det innebär att vara konsult? Vill du ha tips och trix om hur du kan förbereda dig för att få de jobb du vill ha?

Nu bjuder vi på Randstad Engineering i Linköping in till ett mingel, där du kan få träffa oss för att diskutera vad ditt nästa steg skulle kunna vara. Vi bjuder på lättare tilltugg och du får under minglet möjlighet till ett personligt möte med oss på kontoret.

Eventet sker 6:e april 16:00 till ca 17:30 på vårt kontor på Industrigatan 5, Linköping.

Mer information hittar du här: https://www.randstad.se/…/nyexade-ingenjorer-till…/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.