NärU presenterar: KemRisk söker studenter

Vi är KemRisk Sweden AB och vi är experter på kemikalielagstiftning och kemikalieinformation. Vi är ett kunskapsintensivt bolag som erbjuder produkter och rådgivande experttjänster för kemikalier och byggvaror. Vi erbjuder tjänster inom säkerhetsdatablad och byggvarudeklarationer, vi tillhandahåller ett kemikaliehanteringssystem samt erbjuder en bred uppsättning konsulttjänster inom området.


Vi utgår från vårt kontor i centrala Linköping. Våra kunder finns främst i Norden men vår kundbas sträcker sig över hela Europa.


Vi söker dig som studerar kemi, kemisk analysteknik, kemisk biologi, teknisk biologi, eller motsvarande med ett intresse för kemikalielagstiftning. Som person är du ansvarstagande och har en positiv grundinställning. Du bör vara organiserad, noggrann och kvalitetsmedveten. I din roll som kemist på KemRisk har du daglig kontakt med våra kunder. Du måste trivas i den rollen och vara ödmjuk och serviceinriktad och ser främst våra kunders behov. God svenska och engelska i tal och skrift är en nödvändighet för att kunna hantera alla delar i rollen.


Din huvudsakliga roll i teamet kommer att innefatta sammanställning och kvalitetsgranskning av säkerhetsdatablad (SDB) genom vår egenutvecklade mjukvara för SDB och kemikaliehantering. Du kommer att agera sakkunnig i frågor kring kemikalielagstiftning så som REACH- och CLP-förordningen samt kring klassificering och märkning för kemiska produkter.


Vi söker dig som vill jobba på timbasis parallellt med studierna. Vi kommer gemensamt överens om dina arbetstider och det finns möjlighet att jobba mer under perioder med studieuppehåll.


Vi erbjuder dig:
En självständig och ansvarsfull roll i ett drivet team, där utveckling, driftighet och framtidstro genomsyrar hela verksamheten. Ett arbete med stor möjlighet att påverka både din egen framtid samt företagets. Vi är ett företag med korta beslutsvägar och stort fokus på kontinuerlig verksamhetsutveckling för att möta våra kunders föränderliga behov.


Kontakt
Låter det intressant? Skicka din ansökan och CV (eller frågor om tjänsten) till helena.ousback@kemrisk.se.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Bästa hälsningar, Team KemRisk

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.