Lunchföreläsning om utlandsstudier med Blueberry

Är du taggad på att studera utomlands? Missa då inte vår kommande lunchföreläsning med Blueberry College & Universitet den 8e november! De kommer att berätta hur man går tillväga för att komma iväg på utbytesstudier, hur det fungerar med exempelvis CSN och visum samt vad skillnaden är mot att åka via skolan. De kommer presentera olika universitet som passar TBI-studenter. Oavsett om du är intresserad av ett högt rankat universitet som University of California Berkeley eller en skola på en paradisö som Hawaii och Borneo så har Blueberry riktigt bra alternativ!

Blueberry College & Universitet representerar universitet över hela världen och hjälper studenter kostnadsfritt med rådgivning, ansökning, visum och CSN med mera. Alla som arbetar på Blueberry har dessutom själva studerat utomlands!

De 50 första som anmäler sig bjuds på gratis lunch från Crepino, annars är ni självklart välkomna ändå med egen mat!

Tid: 12.15
Plats: C4
Anmälan sker HÄR.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.