Intervju: Fredrik Heino, kassör

Den 5/01 öppnar ansökan och nomineringsperioden för Styret 20/21, Bi6 Chef 20/21 och Bi6 Kassör 20/21 och för att ge lite insikt i vad det innebär att vara Kassör i styret släpps nu en spännande intervju med ingen annan än Herr Kassör Fredrik Heino:

1.Namn & Post

Fredrik Heino, Kassör i Styret.

2. Berätta lite vad du gjort under året?

Som kassör ser jag till att styrelsens och utskottens arbete flyter på och att alla är uppdaterade kring vilka ekonomiska medel de har ett röra sig med. Vanliga arbetsuppgifter är mailande med utskottsmedlemmar, granska budgetar för olika event, bokföring och fakturering, äska pengar från KB-nämnden och LiU, hålla i Kassörsråd och bokföringsstugor med Bi6s och Urfadderiets kassörer, gå på Kassörsråd med de andra Tekfak-kassörerna m.m.

Utöver det postspecifika arbetet har vi styrelse-möten varje vecka där vi diskuterar olika frågor. Jag har även jobbat en del med Musikhjälpen-veckan och Julmyset för sektionsaktiva samt är med och utvecklar oss till en ännu grönare sektion 😊

3. Vad har varit roligast?

Att få ha en liten del med i allt fint engagemang som sker på sektionen och se hur mycket bra grejer som vi kan göra tillsammans! + spendera massa tid med mitt styret-gang <3

4. Bästa minnet från året?

Gött häng under Unga forskares riksstämma och att vi i skrivande stund drar in feta cashhh till Musikhjälpen.

5. Hur mycket tid lägger du ner i snitt/vecka?

2-3h på möten. Kanske 5h i övrigt (arbetsbelastningen går lite i perioder).

6. Främsta anledningen till att man ska söka din post?

Det roligaste är att man får vara inblandad i många saker samtidigt och får en stor överblick över hela sektionens arbete. Man har mycket att säga till om och kan därför påverka mångas arbete i en positiv riktning!

Så glöm nu inte att ansökan och nomineringsperioden öppnar 5/01 och stänger 19/01 så missa inte chansen!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.