Intervju: Shadia Islam, intendent

Den 5/01 öppnar ansökan och nomineringsperioden för posten Intendent i styret 20/21 och för att få lite insikt i denna grymma post har vi gjort en liten intervju med sittande:

 1.Namn & Post

Shadia Islam, sitter som Intendent i Styret! 

2.  Berätta lite vad du gjort under året?

Mitt år började med att beställa hoodies till Styret och Kansliet, beställa och kvittera ut kårallennycklar till de behöriga och hantera tidigare beställningar av ovvar och sektionsväskor (som jag sedan planerade och genomförde försäljningstillfällen för). Dessutom fick jag planera målningen av sektionsmärkena i märkesbacken, samt handla färgen som behövdes till detta.

Utöver detta har min största uppgift varit att inventera och etablera ett nytt system för sektionens båda förråd, A15 och B23. Jag är även den i Styret som bokat salarna till alla våra egna och utskottens event och de flesta mötena. Har även gjort en massa kul icke-postspecifikt; b.la planerat ovveinvigningen tillsammans med ledamot Johanna, varit med och hållit sektionsmöte, skrivit verksamhetsmål och fått åka på unga forskares riksstämma i Örebro.

3.Vad har varit roligast?

 Jag tycker om att ha ordning och reda, så jag tyckte ju att det var kul att pilla och ordna i förråden. Men sen tyckte jag det trevligt att åka till Örebro över helgen med mitt mysiga styre 🥰 

4.  Bästa minnet från året?

Bästa minnet från det här året i Styret är väl när vi träffade vårt själsfrände-styre från Uppsala (styrelsen för civilingenjörslinjen inom Energisystem). Vi hade mycket gemensamt som grupper och hade väldigt kul tillsammans i Örebro!

5. Hur mycket tid lägger du ner i snitt/vecka?

 Svårt att uppskatta, men kanske snitt 4-5h/vecka? Räknat med möten!

6. Främsta anledningen till att man ska söka din post?

Min post är väldigt rolig om man tycker att hålla koll och organisera. Dessutom innebär min post en del kontakt med personer från andra utskott eller till och med andra sektioner i och med bokningar av inventarier och dylikt, vilket också är kul! Posten är inte den tyngsta, vilket ger utrymme till att forma den lite som man själv vill, t.ex. genom att som mig vara med och planera ovveinvigning eller vara tryckansvarig. Det kan låta som att det är många uppgifter, men det är för det mesta små, roliga uppgifter!

Om det är något man undrar är det bara att skriva och fråga mig! KRAM

Så glöm nu inte att ansökan och nomineringsperioden är öppnar 5/01 och stänger 19/01 så missa inte chansen!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.