Intervju: Johanna Hamner, ledamot

I samband med att ansökan och nomineringsperioden för Styret 20/21, Bi6 Chef 20/21 och Bi6 Kassör 20/21, släpper vi ännu en fantastiskt intervju. Här kommer därför lite smått och gått om vad det innebär att vara Ledamot i Styret.

1.Namn & Post

 Johanna Hamner, Ledamot

2. Berätta lite vad du gjort under året?

 Mitt främsta jobb är att avbelasta de andra posterna vid behov så det har jag gjort när det behövs. Sen har jag ansvarat för vissa event som Styret håller i, t.ex. ovveinvigningen. Utöver detta har jag som miljöombud även hållt i möten med de andra miljöombuden i utskotten där vi diskuterar hur sektionen kan arbeta mer grönt!

3. Vad har varit roligast?

Det roligaste är att man har den bästa gruppen att arbeta med <3 Sen är det också väldigt roligt att få vara lite allt i allo och göra sånt som inte är så postspecifikt, alltifrån evenemang till att utveckla sektionens gröna arbete.

4. Bästa minnet från året?

Det finns mycket att välja på, men känslan när vi hade genomfört Höstmötet var underbar, då var man väldigt stolt över sitt team!

5. Hur mycket tid lägger du ner i snitt/vecka?

Det går väldigt mycket i perioder, ibland är det väldigt lugnt men inför ett evenemang som ovveinvigningen eller ett sektionsmöte lägger man så klart alltid ner mycket mer tid. Snittet ligger kanske på 3-4 h/vecka.

6. Främsta anledningen till att man ska söka din post?

Om man tycker om att göra lite allt möjligt är rollen som ledamot perfekt! Som ledamot är det inte jättemycket som är skrivet i sten utan man kan arbeta väldigt fritt och forma posten lite som man vill ha den. Är man dessutom intresserad av klimat och miljöarbete är denna post perfekt då man också sitter som miljöombud. Att sitta i styret är väldigt utvecklande, både hur man arbetar som grupp men även som person! Det är kul men framför allt roligt <3

Så glöm nu inte att ansökan och nomineringsperioden öppnar 5/01 och stänger redan 19/01 så missa inte chansen!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.