Intervju: Emmy Johansson – Snordf Kansliet

I samband med ansöknings- och nominerings-p för Kansliet 20/21 släpper vi en liten miniintervju med vår fantastiska Studienämndsordförande Kansliet. Om du känner dig eller någon som är taggad på posten tveka inte på att skicka in en ansökan 🙂

1.Namn & Post

Emmy Johansson, Studienämndsordförande Kansliet

2. Berätta lite vad du gjort under året?

Under året har jag gjort ganska många olika saker. Har tillsammans med Bea (Snordf-styret) gått på massa olika möten med både universitetet och lintek, jag har hållit i möten för studienämnden, har läst igenom ett flertal kursutvärderingar och haft väldigt, väldigt kul till exempel 🙂  

3. Vad har varit roligast?

 Jag är kluven över vad som varit roligast, så jag säger båda! 

1. Det har varit intressant att få vara med på möten med universitetet och nämnden, för det är kul att se att det som nämns under våra kursutvärderingar tas upp. Har under dessa möten fått lära mig att de planerar mycket för att kunna göra förbättringar utifrån just utvärderingarna.

2. Rent allmänt att få hänga med mitt utskott <3 Alla kommer med superkul idéer på saker vi kan göra, jag blir om och om igen stolt och överraskad med hur duktiga de är med allt de gör och alla är underbara att få umgås med. Ser alltid fram emot att ha möten med dem, för jag har i alla fall så kul så jag oftast asgarvar, vilket är amazing 

4. Bästa minnet från året?

Ett av de bästa minnena var när studienämnden tillsammans i ett tenta-p åkte till scandic och käkade hotellfrukost ihop. Det var så mysigt att bara ta en paus från all stress och ångest för att snacka och hänga.

5. Hur mycket tid lägger du ner i snitt/vecka?

Det beror på om det är en kursutvärderingsperiod eller inte. Är det inte det så lägger jag max runt 2-3 h jobb i veckan, men framåt utvärderingstider så lägger jag mer tid, mellan runt 3-5.  

6. Främsta anledningen till att man ska söka din post?

Att vara Snordf är inte bara EXTREMT lärorikt, man har en direkt påverkan på hur våra studier utvecklas, samt att man skaffar sig nya vänner och bekanta som man har superduperkul med 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.